Stránky

středa 2. května 2012

Středeční webovinky: Noční můra Ryana Harrisona, Heather Watson cílí na olympijskou medaili

Pokud se někomu nezdála včerejší prohra americké naděje Ryana Harrisona v prvním kole v Bělehradě proti 116. hráči žebříčku Joao Souzovi, tak snad mu to promine po shlédnutí záznamů o strastiplné Ryanově cestě do Evropy:


Po čtyřdenní cestě přes velkou vodu ještě další den čekat na zavazadla, to by snad aerolinky měly proplácet ušlý potencionální zisk za potencionální semifinále. Ryan teď zvažuje alternativní možnosti cestování na trase Bělehrad - Madrid, Delta Airlines naštěstí spojení mezi těmito městy neprovozuje.
Doporučení autora blogu: navštívit půjčovnu aut a po cestě pokecat s potomky Dante Alighieriho ve Veroně, zakopat si s klukama z AC Miláno (to je ten fotbal bez přílby, Ryane), v San Remu by se možná dala sbalit nějaká ta hvězdička, napakovat se v monackém kasinu, projít se po nábřežních promenádách v Nice a Cannes, vyfotit se před četnickou stanicí v Saint Tropez, skočit si jako Monte Christo z útesů pevnosti If v Marseille, ochutnat víno v Montpellier (doma Ryan ještě nesmí!), zajoggovat si s pasáky ovcí v Andoře...

Petra Cetkovská dnes v Estorilu proletěla do čtvrtfinále po výhře nad Heather Watson, aktuálně 115. hráčkou WTA. Měla by si toho mimořádně vážit, poněvadž Heather se před 14 dny nechala pro BBC slyšet, že jejím hlavním cílem pro letošní rok je olympijská medaile, a to ta zlatá. Poněkud překvapení novináři se jí zapomněli zeptat, ve které disciplíně ji chce získat. Ach, to dravé mládí, říkají ti staříci...

Dobrá či špatná zpráva pro fanoušky Sereny Williams, nutno zvážit: Serena se definitivně rozhodla, že po dalších 10 let nebude s nikým chodit. Zlomené srdce měla už tolikrát, že další randění už emocionálně nezvládá, nikoho konkrétního opačného pohlaví z toho neobviňuje.

Maria Šarapova by se letos na Roland Garros měla prohánět v tmavém, alespoň v The Tenis Times jsou si tím naprosto jisti. A kdyby tomu tak nebylo, bude jí to stejně slušet.

Už se našel první tenista, který modrou madridskou antuku pochválil. Nebyl to kupodivu Roger, ale Sorana Cirstea. I když je tu jistá možnost, že se jedná o vydařený vtip, kterým Sorana poněkud zmátla izraelskou bloggerku Annu L.

Žádné komentáře:

Okomentovat