Stránky

úterý 1. května 2012

VIDEO: Maria zářící úsměvem, Maria s trochou sarkasmu, Maria a Porsche

Skalním příznivcům seriálu Friends se možná minulý týden vybavila oblíbená epizoda, ve které se Joeymu po nalezení klíčků od Porsche zaparkovaného před kavárnou Central Perk zalíbí role "majitele", za kterého je považován, dokud není konfrontován s majitelem skutečným. Skorovlastnictví Porsche však v něm po nějakou dobu zanechá následky.



Maria Šarapova po vítězství ve Stuttgartu klíče od nového Porsche naopak osobně dostala, i když o ně musela několik vteřin s původním majitelem Wolfgangem Porschem bojovat (čas cca 5:06 - 5:12). Ten se se svým miláčkem podobně jako Joey těžce loučil, naučil pak alespoň Mariu startovat a točit volantem a dával na ni bedlivý pozor, zdali se trefí na sjezd z piedestalu.


Mariu zářící úsměvem více než po několik vteřin jsme měli možnost vidět poprvé od loňských vítězství na WTA v Cincinnati a Římě, Mariu nic jiného než vítězství na turnaji holt neuspokojí. Cynik si možná povšimne jistého sarkasmu v jejím komentáři k dnešnímu utkání: ”It was so unfortunate that Vika was extremely injured today and just couldn’t really perform her game” (bylo to tak nešťastné, že se Vika dnes tolik zranila a prostě nemohla hrát naplno). Marii však nutno pochválit, že bleskem pochopila poněkud matoucí instrukce v němčině, poněvadž poté, co ona sama obdržela pohár za vítězství a než jí byly k němu předány klíče od bílého sporťáku, musela předat Wolfgangovi Porschemu pohár jiný, jako poděkování za to, že uspořádal nejoblíbenější turnaj na okruhu WTA.

Žádné komentáře:

Okomentovat