Stránky

čtvrtek 9. února 2012

Čtvrteční zvěsti: Rafa se k trapnému videu nevyjadřuje, Roger nespokojen s povrchem


Na pohotovou reakci francouzské TV-Show "Les Guignols", která po Nadalově zastání se dopingového hříšníka Contadora uvedla ve své skeči Rafu coby dopujícího gumáka (kdo si myslí, že jen čekali s uvedením na vhodnou chvíli, ať zvedne prst), rovněž pohotově ale méně originálně zareagovala španělská tenisová federace, která hrozí jak jinak než žalobou vysílacímu Canal+.
Ten se během včerejška od obsahu distancoval, na YouTube bylo již video zablokováno, nicméně ve 12.33 ještě fungovalo odtud. Aktualizováno: tam už rovněž ne, možno zkusit zde. Nutno konstatovat, že video bude nejen Rafovým fandům připadat spíše trapné. Rafael se ke kauze zatím nevyjádřil, již 20 hodin dodržuje tvítovací ticho. Strýc-manažéř-trenér-šéf Toni videu nepřikládá žádný význam, poznamenal jen, že Rafael měl již nejméně 20 antidopingových testů a že Francouzi beztak budou po celou věčnost čekat na první pozitivní test.
Zatímco čeští tenisté si kurty v Ostravě připravené tak, aby Italům co nejméně sedly, pochvalují, Roger Federer se k překvapení švýcarského tisku o povrchu ve Freiburgu nevyjádřil pozitivně. "Ač se hraje na antuce, povrch je rychlý a k tomu nadmořská výška 700 m, kdy balóny odskakují výš." Připomeňme, že za USA nastoupí Mardy Fish a ranař John Isner. John si zatrénoval a na twitteru se tváří spokojeně. 
Stanislas Wawrinka k povrchu neříká nic, zato poprvé od rozchodu se svou o 11 let starši manželkou Ilham se ukázal na veřejnosti se svou dcerou. Dvouletá Alexia utekla od maminky schované v hledišti, povoláním  televizní moderátorky, za taťkou, který právě končil trénink, šťastnému okamžiku přihlíželo 2000 diváků. 
Anne Keothavong to, zdá se, kapku rozvířila poté, co se jí poprvé v kariéře podařilo porazit hráčku TOP 20, vířivku Dominiku Cibulkovou, a dnes nestačila v thajské Pattayi na Indku Sania Mirza. To Vania King, která ač Američanka, je v Thajsku jednou nohou doma, sice také po svém úspěchu v prvním kole tvítovala a smskovala na všechny strany, ale na dnešní souboj  s Allou Kudrjacevou se připravila výrazně lépe a je po delší době ve čtvrtfinále. 
Julia Görges má radost ze včerejší výhry, poctivě se připravuje na zítřejší zápas a těší se na další podporu svých fandů. Nezívejme, ještě tu máme Viku. Ta poslouchá hudbu, není známo zdali z aparatury nebo tradičně ze stylových sluchátek, obhajuje seriál Gossip Girl a zde máme ty nové vlasy, vlastně účes, "blonder as ever". 

Žádné komentáře:

Okomentovat