Stránky

neděle 12. února 2012

Sobotní weboviny - od úsměvu krásné modelky po smutnou zprávu o Whitney

Nejvíce viditelnou tváří televizních přenosů českých sportovních kanálů pofedcupového týdne se stala Klára Zakopalová, když se českému EuroSportu záhadně podařilo sesynchronizovat svůj tenisový program s jejími pařížskými kláními, byť ne s tím nejdůležitějším, které mimochodem najít na live-streamech nebyla žádná legrace.
Na druhém místě se umístila kupodivu ne Petra Kvítová, nýbrž krásná Ester. Vítězné Tomášovo finále v Montpellier bylo možno vidět na Nova Sportu uprostřed týdne a francouzská režie záběry na štíhlou modelku sedící na trenérské sesli neskrblila. A Ester si samozřejmě nenechala uniknout ani dělové Tomášovo podání v Ostravě, kde fandila nebezpečně blízko Radka Štěpánka. Kdo snad nepovažuje Ester za tenistku, měl by na svých tenisových znalostech kapku zapracovat a pravidelně sledovat zdroje, kde tenisu opravdu rozumějíJak se Berdych se Sátorovou seznámili? Díky tenisu. „Když byla menší, tak ho také hrála. Znali se trochu z kurtů. Tomáš si ji pak našel na facebooku a začali si psát,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.
Caroline Wozniacki se v pátek přesunula z Dubaje do Kataru (nejspíš letecky, když je to 700 km) a opět si pochvaluje trénink, zdali používá Ctrl-C a Ctrl-V pro kopírování vět mezi tvíty či ještě nějakou rychlejší metodu není známo. McIllroye sleduje v TV a drží mu pěsti.
Roger Federer používá Ctrl-C a Ctrl-V na vyšší úrovni - "Podmínky byly obtížné, poněvadž povrch byl rychlý a k tomu nadmořská výška 700 m, kdy balóny odskakují výš", po prohře Švýcarska proti v USA i ve čtyřhře zopakoval navlas stejná slova jako před pátečními dvouhrami. Sympatie svých fandů, jejichž počet ve Švýcarsku se limitně blíží počtu obyvatel, ale rozhodně neztratí, ve Švýcarsku není zvykem  měnit své zvyky.
Anne Keothavong se probila prvním kolem kvalifikace v Dauhá, ale nijak zvláště neoslavuje. Čeká další kolo a soupeřkou v prvním byla kolegyně z fedcupového týmu Laura Robson. Navíc v dalším kole narazí opět na kolegyni z týmu - Heather Watson. Katarčanům se párování kamarádek vůbec vydařilo - v pavoukovi hlavní soutěže jde Iveta proti Báře, Sabine proti Angelique (doufejme, že po finále do Kataru opravdu vyrazí).  Agnieszką Radwańska má naštěstí v prvním kole volný los, takže nenarazí na svou mladší sestru. Pokud ovšem Urzsula postoupí z kvalifikace, čekejme od šejků další zlomyslnost. V pavouku lze nalézt i Petru Cetkovskou, jsme rádi, že nám neodletěla do Bogoty, a rovněž Kláru a Lucku, takže v diskusích na tenisportal.cz nebude nuda!
Serena se v pátek vypravila na trénink ... že nemá rakety si všimla až před halou. Ponocování při psaní domácích úkolů se holt nevyplácí. Big sister Venus sice oznámila svůj brzký návrat na kurty, ale ve svých tvítech se o tenisu vůbec nezmiňuje. Tento týden stejně jako Serena podezřele dlouho zabývala školou, ale na rozdíl od Sereny tušíme, ve kterém předmětu chce v blízké době uspět - v matice!
Teď ale moc smutná zpráva, která rovněž přišla od Sereny před pár minutami (2.20) a na rozdíl od zdroje v prvním odstavci je bohužel ověřená a pravdivá, před pár minutami zemřela Whitney Houston

Žádné komentáře:

Okomentovat