Stránky

úterý 14. února 2012

Úterní webovinky: Serena si vybírá partnera ... do mixu


Serena Williams řeší v posledních řadu problémů (domácí úkoly, domácí miláček, domácí karaoke party bez Mathew Chandlera Perryho), dokonce i jeden tenisový -  kterého partnera do olympijského mixu?
Před 2 lety si jakožto světová jednička si před 2 lety vybrala tehdejší americkou jedničku Andyho Roddicka, ale kdepak ty předloňské tenisové sněhy jsou. Minulý týden připustila, že ještě definitivně rozhodnuta není, v úvahu teď připadají bratři Brianové nebo John Isner. Suše konstatujeme, že dvojka Serena - Isner by na tenisovém čtverci 10,97 x 11,89  vytvořila dosud neznámý vojenský pojem neprůstřelné dělostřelectvo
Caro i Vika, které dnes ještě měly v Dauhá padla, odtvítovaly všem svým odběratelům hezkého Valentina. Podle zákulisních informací dostaly a rozeslaly několik set SMS, pro mužskou část populace kvantum nepochopitelné. Stejně tak Sabine Lisicki, která si držela optimistickou náladu až do druhého setu zápasu s parťačkou - kamarádkou  Angelique Kerber.  Po bolestivé porážce se na Twitteru odmlčela, není se co divit. Danielu Hantuchovou při prvním potvrzování brejku v rozhodujcím setu nemálo rušil ohňostroj. Nakolik měl vliv na konečnou prohru proti Simoně Halep se pokusíme zjistit. 
John Isner, v USA oslavovaný páteční hero (i když Marty Fish se do sobotního večera ve Freiburgu nadřel daleko více, ale on tak nějak vždy přijde zkrátka), proč mu to letos tak pálí? Kouzlo od krejčího, John od Melbourne již netenisuje za Nike, nýbrž za Lacoste. I když podle znalkyně Marie mu neonově žlutá od Nike sedla daleko lépe. 
Pětadvacetiletá Berňačka Romina Oprandi, která nemá nic společného s berním úřadem, dostala potvrzení, že může hrát za svou první vlast Švýcarsko, kteroužto v 17 letech vyvekslovala za Itálii. V pravý čas, stala  se tak vysoce pravděpodobnou vyslankyní Švýcarska do letního Londýna.
V anketě o nejhorší tenisový turnajový web vede s obrovským náskokem Dauhá. Technologie, kde klik na menu vyvolá download pdf dokumentu, je sice originálním pokusem o retro, ale připomeňme, že na odměny hráčkám je vypláceno přes 2 mil USD.
Zato pohled na oficiální web Any Ivanović vždy potěší. A k tomu superrychlý admin stačil již během odpoledne dodat vyhlídku na druhé kolo v Dauhá s Petrou Cetkovskou. 

1 komentář:

  1. Serena - Isner mně osobně připomínají Vendelína v brance (Mikulášovy patálie) :)

    OdpovědětVymazat