Stránky

pondělí 27. února 2012

Nedělní střípky: Novak i Roger ve vyšších sférách, Caroline u televize fandila Liverpoolu

Roger Federer a Novak Djoković se inspirovali u Andyho týmu a vyrazili rovněž do výšin pročistit si plíce od nedělní dubajské písečné bouře. Pokud některým fanynkám zatrnulo ze záběru, na kterém se oba pohybovali ne zrovna moc daleko od okraje nechráněné plošiny, tak je nutno poznamenat, že se nejednalo o nejvyšší megalománii světa Burdž Chalífa, ale o heliport na budově Burdž  al-Arab ve výšce "pouhých" 200 metrů.

Až do pozdních večerních hodin se nejčastěji skloňovalo na tvítech jméno Raonic, málokdo si dokázal představit, že by ho dokázal porazit Jürgen Melzer se zlomeným palcem. Ten sám sebe překvapil již v pátek, kdy porazil amerického hrdinu Johna Isnera, načež se pak snažil přerezervovat sobotní letenku za Ivetou a American Airlines posílal do horoucích pekel. Zato se mu dostalo o den později po výhře nad Radkem Štěpánkem od jeho milé veřejného uznání "Proud of you :-*".
Když se unavený Michael Llodra po nedělním finále v Marseille dozvěděl, že v prvním kole v Dubaji ho v úterý čeká na arabské žhavé písky již plně aklimatizovaný Roger Federer, tak jen zadoufal, že ho Roger bude očekávat u bazénu se zmrzlinou v ruce.
Caroline Wozniacki tráví volné dny s maminkou a bratrem u televize, neděle byla náročný den. Nejprve Liverpool málem přišel o pohár s druholigovým Cardiffem, no a pak ten golf. Rory to pokazil a nevyhrál.
Tennis Deutsche Welle slaví, tolik tenistek (4) v první dvacítce tu už dlouho nebylo, navíc si Julia Görges polepšila na 16. místo. Fedcupová trenérka a kapitánka Barbara Rittner je se svými svěřenkyněmi spokojena, "Děvčata dospěla" křičí titulky. U Julie němečtí znalci očekávají brzký postup do TOP 10,  Andrea Petković údajně patří do TOP 5, jen co se uzdraví (termín neznámý, zdravotní stav je výrazně lepší). Jak k tomu přijdou ovšem ostatní holky, kterou z kola ven? Ana Ivanović mluví o TOP 10 již šestý týden po sobě, Agnieszka Radwańska po výstupu na 5. místo chce ještě výše.

Žádné komentáře:

Okomentovat