Stránky

sobota 18. února 2012

Co v pátek uvízlo na webech a tvítech - Roger na koncertě v riflích, Dominika se vrátila pro mámu

Během pátečního dopoledne vyšlo najevo, jak se Roger Federer připravoval na čtvrtfinále s Jarkkem Nieminenem. Po exhibičním zápase s holandskou nadějí Igorem Sijslingem vytáhnul mámu Lynn, jež čistě náhodou měla narozeniny, na Beethovena do Rotterdamské filharmonie. Jak už jsme se zmínili ve středu, příprava s rodiči se prostě vyplácí, nezahánějme je!
I Dominika Cibulková si povšimla řady úspěchů rodinných týmů, tak se vrátila z teplých krajin po neúspěchu v Dauhá pro maminku a hurá do Dubaje. Někomu by to mohlo připadat jako zbytečné víření penězi, ale z těch za veřejné hrátky ve vířivce ještě něco zbylo. 
To Vika Azarenka se od rodičů vzdálila přes půl zeměkoule, když jí bylo 16, a v jejím případě to rozhodně nebylo na škodu. V páteční večer tudíž nechatovala s maminkou, ale skvěle se bavila u sitcomu Fresh Prince, který je jen o rok mladší než ona.
Semifinalistky v Kataru osiřely, zbytek holek je již v Dubaji. Kvalifikační pavouček obsahuje řadu zajímavých jmen, do hlavní soutěže je pěkná tlačenka. Jak se podaří Kristině Barrois nastoupit v semifinále čtyřhry v Dauhá a zároveň na kvalifikační zápas na 7. kurtě v 700 km vzdálené Dubaji bude hádankou i pro nejlepšího logistika. Doufejme, že Virginie Razzano pár minut počká.
Možná by mohl Kristině pomoci Boris Becker, který ve čtvrtek v noci proháněl prominentní dámy na vídeňském Plesu v opeře a o pár hodin později rozsáhle hovořil na tiskové konferenci v Rotterdamu.
Hvězdami pátečních tenisových tvítů však nebyly čtvrtfinalistky v Dauhá či kluci v Rotterdamu nebo někde za velkou louží. Nejčastěji tvítovanými jmény, byť jen v 1. pádě a bez diakritiky, byla Kvitova & Stepanek. Od Petry docela dobrý marketing, Radek se musí teď divit, jak je populární. Kupodivu se téměř všichni tvítující zdrželi jakéhokoliv překvapení, hodnocení či kritiky. Maximum 140 znaků od vymyslitelů Twitteru nebyl špatný nápad. 

Žádné komentáře:

Okomentovat