Stránky

čtvrtek 16. února 2012

Čtvrteční webovinky: Vika jako Napoleon, Maria sází se vdavkami na magické datum, Rafa se stěhuje na dominikánskou pláž

Viktorija Azarenko poznává nejen, jaké to je být světovou jedničkou, ale co vše odborníci nevydedukují po prvním grandslamovém turnaji ve správném roce. Její nevinné přitakání, že Golden Slam, tedy vyhrát velkou čtyřku a olympiádu, "je sen každého, byť je to značně obtížný úkol, nicméně, že se o to pokusí", se do titulků tenisových webů dostává ve formě "Po vítězství v Melbourne již Azarenka myslí na Golden Slam". S originálním titulkem "Napoleonské plány Azarenko" ale přišli eurosportí znalci z Moskvy, inspirováni blížícím se dvoustým výročí bitvy u Borodina.
Španělský netenisový rating a trh nemovitostí dostává další ránu. Nicolás Almagro se zbavuje vilky (koho překvapí poměrně nízká cena a proč je vlastně dům ještě volný, nechť zváží, že na pláž je to přes 50 km a na letiště v Alicante okolo 100 km) a navíc Rafael Nadal sice dům kupuje, ale ne na rodné Malorce, nýbrž v kapku vzdálené Dominikánské republice. Španělští berňáci budou mít cestu k Rafovým údajně nezdaněným příjmům ještě kapku složitější. 
Maria Jurjevna Šarapova pronikla i do netenisových rubrik českého bulváru, zdá se, že je známo datum svatby se Sašou (10.11.12). Informaci o údajném setkání agentů obou stran v Istanbulu přinesl na Valentýna ruský server Ekspress Gazeta Online, redaktory Blesku je nutno pochválit za rychlost i přesnost překladu. Nutno říci, že jiné tenisové zdroje dosud berou informace o datu svatby i schůzce jako neověřené. Krásná Maria se ke zvěstem tradičně nijak nevyjadřuje a v New Yorku pozorně sleduje trendy pro svatební síně podzimu 2012.  
Lucka Šafářová se stala hvězdou Twitteru. Její jméno proletělo tvíty během první čtvrthodinky po senzačním vítězství nad Caro vícekrát než za předchozích 14 dní. 

Žádné komentáře:

Okomentovat