Stránky

pátek 10. února 2012

Páteční drbárna - Petra se léčí, Serena píše domácí úkoly


Petra Kvítová si vzala k srdci pozoruhodnou filozofii Tomáše Berdycha a odhlásila se z Dauhá. Potvrdila tak dohady pesimisticky naladěných diskutujících, kteří tento týden důkladně proprali kromě jiného její víkendovou formu, pondělní šaty a chabou angličtinu.
Nutno dodat, že u poslední položky bylo poukazováno na její interview ve Wimbledonu v červenci, od té doby šla Petra hodně do sebe.
Caroline Wozniacki si od úterka užívá svých životních lásek - tenisu a golfisty - poctivě vstává před sedmou, v osm na kurtě, po deváté si pochválí trénink a hurá na golf za McIllroyem. 
Serena Williams na rozdíl od Caroline ponocuje při psaní domácích úkolů. Řeší je sama a zdá se, že jí to baví vic než trénování. Čeho se úkoly týkají, se marně pokouší zjistit hromádka diskutujících, Serena nepoví, v danou chvíli je v posteli. 
Anne Keothavong po své včerejší prohře v Pattayi se Sanií Mirza tolik spěchala do Perského zálivu, že ani nenastoupila ke čtyřhře, na kterou se ještě ve středu tolik těšila. Její partnerku Soranu Cirsteu to možná včera trochu zaskočilo, ale v dnešním čtvrtfinále si s Věrou Zvonarevou spravila chuť a proskočila do semifinále. 
Maria Šarapova si v Paříži, kdežto hraje poprvé, pochvaluje intimní prostředí v hale a možnost dostat se všude, myšleno na nákupy a do centra, pěšky. Na Floridě se holt i na jogging jezdí autem. 

Žádné komentáře:

Okomentovat