Stránky

pondělí 20. února 2012

Pondělní webovinky: Vika si užívá Dubaje, Serena dovádí ve vodě s Giselou

Vika počala tradičně aktivně tvítovat krátce po své včerejší výhře v Dauhá a své nadšení z uplynulého týdne i poděkování katarským organizátorům zopakovala i po přesunu do Dubaje, během kterého rozšířila svou sbírku plyšových medvědů. Zbytek dne strávila rozdáváním autogramů a rozhovorů, na tenis zatím nedošlo.



Serena v Monterrey pilně léčí kotník již několik set let starou, ale moderním lékařstvím nepovšimnutou metodou afrických šamanů, která se dosud předává mezi generacemi formou "z úst do úst". Ve středoafrické buši se jednalo o tanec s větví ve tvaru připomínajícím tenisovou raketu v nehluboké kaluži, do které se přidávaly veškeré nalezené pijavice. Serenin oficiální výklad pro novináře zní, že se jedná o vodní tenisový tanec, Gisela Dulko na druhé straně kaluže vysvětlení nekomentuje.

Hvězdou pondělních tenisových tvítů se bohužel stala nemocná Petra, první tvít o jejím odstoupení se objevil necelou minutu po zveřejnění na Petřině FB page. Doufejme, že Mark nebude Twitter žalovat za zneužívání a zveřejňování jemu poskytnutých informací. Otázka publiku - chtělo těch 150 klikařů, kteří u Petřina příspěvku stiskli I like (pondělí 18.30), vyjádřit radost, soustrast nebo smutek?

Žádné komentáře:

Okomentovat