Stránky

pátek 24. února 2012

Páteční webovinky a tvítovinky - Agnieszka pronikla do bulváru bez příspění otce

Poněkud zvláštního vyjádření Agnieszky Radwańské na adresu její pravděpodobně již jen bývalé kamarádky Viktorije Azarenko si povšimnulo i tuzemské bulvární zpravodajství, byť více než 24-hodinové zpoždění poněkud kazí čest jeho blýskavému názvu. Zámořští tenisoví zpravodajci již pár hodin po "incidentu" přišli s podrobnějším zápisem Agnieszčiných slov i s první reakcí Viky, která se aférkou dobře pobavila a popřála všem holkám v Dubaji hezký zbytek týdne. Dodejme, že neobvyklé Agnieszčino chování při sobotním pozápasovém podání ruky Viktoriji bylo zaznamenáno hned po zápase i na tomto blogu.
Agnieszčinu tiskovou konferenci se na Twitteru po svém úspěšném čtvrtfinálovém utkání pokusila přebít Caroline Wozniacki, ale její tvít o ztrátě mobilu a jeho šťastném nalezení před dveřmi hotelového pokoje vzbudil jen minimální účast jejích 295 tisíc sledovatelů (připomínáme, že je to hodně velké číslo, ale Serenu Williams sleduje 10x tolik tvíťáků, big sister Venus jich má 800 tisíc a v Evropě takřka neznámá Sania Mirza 445 tisíc, u kluků vedou Andy pod pantoflem a Andy mimozemšťan, jejichž tvíty ale popravdě řečeno za sledování nestojí).
Čtvrteční jednoznačnou dubajskou čtvrtfinálovou jízdu Agnieszky proti Sabině Lisicki sice poněkud zlehčovala online verze Sabininého domácího týdeníku Focus, který poukazoval na její oslabenost způsobenou virózou, samotná Sabine se k tomu nijak nevyjadřovala. Její páteční starostí byly takřka čistě dívčí, pokusila se na dubajském letišti sehnat stejné náušnice, kterými by nahradila jí odcizené při fedcupovém utkání před 14 dny, nákup se nezdařil. 
Čtvrteční hvězdou se nakonec stal zázrak jménem Albano Olivetti, který v Marseille poslal na víkendový odpočinek Mardyho Fishe. Tenisoví komentátoři dnes s napětím čekali, zdali se zázraky opakují, ale jmenovec elektrických psacích strojů a počítačů v zápase s krajanem Michaelem Llodrou překvapení nezopakoval.
V Malajsii počítají, alespoň dle webových stránek turnaje, příští týden s Venus, ale u té to zatím nevypadá na balení kufrů směr jihovýchodní Asie, podle aktuálních informací informovaných by se měla objevit až v druhé půlce března v Miami.

Žádné komentáře:

Okomentovat