Stránky

středa 15. února 2012

Středeční drbárna: Jak se holky z TOPky připravovaly na středeční druhé kolo a jak to dopadlo


Caroline: výjimečně žádný komentář ke kvalitě úterního tréninku či počasí. McIllroy přispěchal do Dauhá až z Dubaje a vyvedl Carol na valentýnskou večeři. Jejich promenáda vzbuzovala žárlivost příznivců. Vzhledem k dnešní prohře s Luckou Šafářovou nelze způsob přípravy hodnotit jako ideální. 
Marion: šachová partie s taťkou. Ač je Marionin WTA rating výrazně vyšší než taťkovo šachové ELO, její způsob hry, kdy střídavě posunovala figurky na dámském a královském křídle, nedoznal u tátÿ pochopení, který v poklidu postupoval centrem. V odvetné partii se Marion špatně zorientovala a důrazně tlačila na forhendu, jenže si neuvědomila, že tam už není královské nýbrž dámské křídlo. Zvítězil opět otec, kterému na  královském křídle, tedy jeho forhendu, nebyl kladen prakticky žádný odpor. Způsob přípravy - dobrý, soupeřka vyřízena za hodinu a 3 minuty.
Agnieszka: rodinný večer s tátou a Urszulou, kterou museli po prohře s Luckou drobně uklidňovat. Pak společně všichni tři pátrali v databázi WTA, kdo je to vlastně ta Anne Keothavong. Rovněž tento způsob přípravy lze označit jako dobrý, Agnieszce se v závěru zápasu s Anne dokonce podařilo probudit diváky.
Vika: na valentýnský večer se rozhodla, že se naučí pořádně fotografovat. Obchodníci si mnou ruce, v prvním kole se chystá pořídit si příslušné nádobí. V předzápasové dopoledne poslech Rihanny ... Rom pom pom pom..... Ideální způsob přípravy pokud nemáme k dispozici golfisty či rodiče, soupeřka převálcována za hodinu. 
Sam: valentýnský budíček v 6.00, posilovací cviky na ruce a stehenní svaly, 8.00 tenisový kurt, 10.00 všestranné posilovaní ve fitnesku, 11.30 lehký jogging 5 km 12.30 oběd s místními kulturisty 14.00 fitko, opět všestranné posilování 16.00 kniha Tennis for Dummies pro posílení svalů mozkových 17.00 rotoped 18.30 večeře s místními kulturisty. Ukázalo se, že trocha posilování neškodí, zejména při přetlačované v tie-breku. 

2 komentáře: