Stránky

čtvrtek 23. února 2012

Čtvrteční drobky: Zlatá máma Janković, Sabine v Dubaji nakupuje koření

Loňský rok byl tak trochu ve znamení rodinných krizí, kdy se další a další TOPky vzpíraly svým otcům nejen doma, ale občas je dokonce vyháněly z trenérských židlí nebo jim rovnou zakazovaly vstup na kurt. To Jelena Janković má štěstí, maminka Snežana sice takřka pokaždé okupuje trenérskou sesli, ale dceři do hry zásadně nemluví. Vše, co dělá, je, že poctivě tleská po každém pěkném winneru, mhouří oči po úderech nepovedených a usmívá se ve správných okamžicích do kamery. "Ona je prostě Máma", komentovala jejich vztah dnes Jelena po vítězném čtvrtfinále proti Sam Stosur. "Žádný kouč mě nezná lépe nežli ona. Taková je pravda a skutečnost." Vzhledem k tomu, že maminka je bývalá házenkářka, tak doufejme, že do hry Jeleně mluvit nezačne. Co na to Agnieszka a odháněný táta Radwański uvidíme zítra po obědě. 

Až ve čtvrtečních odpoledních hodinách se podařilo dopátrat skutečného důvodu, proč se Vika Azarenka odhlásila z dubajského turnaje. Viktorijčina obdivovatelka Alisa, která všech svých dosavadních cca 300 tvítů adresovala běloruské bohyni, v neděli těsně po gratulaci k vítěznému finále napsala: "и не рискуй, пожалуйста, не играй в Дубаях", tedy "a neriskuj, prosím tě, nehraj v Dubaji" ... a byla vyslyšena, i když si to Vika 2 dny rozmýšlela. 
To Agnieszka Radwańska má o své údajně kamarádce Vice jiný názor. Na dnešní pozápasové tiskové konferenci prohlásila, že k ní po sobotním semifinále a následných skutečnostech pociťuje méně respektu. Kde jsme podobná slova již tento týden slyšeli
Sabine Lisicki neodjíždí z Dubaje jen s body za čtvrtfinále. Jakožto vášnivá kuchařka objevila v Dubaji druhy koření, které se v Německu koupit nedají. Zdali neznámé koření testovala před dnešním zápasem s Agnieszkou, ve kterém to přece jen nebyla ta Sabine, jakou ji pamatujeme např. z loňského léta, se zdroj nezmiňuje. 

Žádné komentáře:

Okomentovat