Stránky

středa 22. února 2012

Úterní webovinky: Petra sleduje Ordinaci v růžové zahradě, Vika vysvětluje sténání

Petra Kvítová poskytla dámskému blogu dlouhatánský dámský rozhovor, ve kterém se kromě několika nesčetněkrát již položených obligátních dotazů a obdržených odpovědí objevilo i pár méně známých informací. Takže teď víme, že Petra v úterý ve 20.00 pravděpodobně zasedla ke sledování 36. dílu 2. řady oblíbené Ordinace a nijak se nezamýšlí, v jaké barvě hraje či trénuje, švadlenám z Niké do toho jednoduše nijak nemluví.
Viktorija Azarenka se stačila opět vyjádřit ke svému hlasitému projevu. Dotěrného reportéra odzbrojila protidotazem "Chrápete?", překvapený tazatel mlčením vyjádřil souhlas a stal se žáčkem. "Řekněte, můžete to kontrolovat? Šlo by to, ale přesto chrápete, je to tak?! Protože je to pro vás přirozené, že ano?! Tak je to i v mém případě. Je to můj způsob tenisu." Vika versus sedmá velmoc tento týden 1:0.
Dominika Cibulková odtvítovala pár hodin po skrečovaném zápase  s Ivetou Benešovou svým fandům svoji lítost nad tím, že je musela pro zranění vzdát, dokonce ve 2 jazycích. Maria Kirilenko si v úterý odpoledne pochválila svůj pondělní výkon při výhře nad Monikou Niculescu, ke svému odstoupení z úterní čtyřhry i z druhého kola singlu se nijak nevyjádřila.
Oblíbené twitterky Serena a Venus během úterka tvítují a tvítují, takže víme, že Serena je po úspěšné léčbě kotníku vodním tance zpět v LA, že v přítomnosti Sereny je třeba dát si pozor na únik střevních plynů, neboť je k smrti nenávidí, a Venus je v LA rovněž. O tenise zatím ani zmínka.

Žádné komentáře:

Okomentovat