Stránky

čtvrtek 16. února 2012

Krátce ze čtvrtečních večerních webů a tvítů

Poté, co v Dauhá Vika vyprovodila Simonu Halep a splnila povinnost při pozápasovém interview (radost ji poslouchat), vzala do ruky mobil a odtvítovala Johnu McEnroeovi vše nejlepší k narozeninám. Tím se vysvětlila jistá nekoncentrovanost světové jedničky na konci zápasu, nyní víme, co se jí  honilo hlavou.
Teprve po sprše odtvítovala svou oblíbenou cool frázi "Another good day here in Doha" a jako bonus svůj 8-týdenní plán na 8 značně vzdálených místech Zeměplochy - . Dubaj, Austin, LA, Miami, Švýcarsko, Bělorusko, Monako a Madrid. 
Holky z Quarat Deutsche Welle sice v singlech nesplnily očekávání, ale kvarteto Julia, Sabine, Anna a Kristina si trošku spravuje náladu v deblech, poměrně s vysokou pravděpodobností by aspoň jedna z nich mohla dojít do finále, Angelique se již poctivě připravuje na Dubaj.
Jürgen Hasenkopf a parta okolo německého tennisnet.com dali dohromady sbírečku 40 fotografií manželek a přítelkyň ATP hvězd. Drahá polovička Radka Štěpánka, tenisová televizní tvář minulého týdne a česká naděje v Kataru mezi nimi samozřejmě nechybí. 
Manželka Andyho Roddicka modelka Brooklyn Decker, na kterou Andy čas od času žárlí pro větší publicitu, oznámila, že sezóna 2013 by mohla být pro amerického miláčka jeho poslední, těch zranění už bylo až až. Poněkud pikantní na oznámení bylo, že Brooklyn je telefonovala do radioshow Dan Patrick Show z hotelového pokoje v San Jose, zatímco nic netušící Andy spal ve vedlejším pokoji.
A pokud by někoho zajímalo, zdali Boris Becker myslí dnes na holky v Dauhá či kluky v San Jose, tak nikoliv. Vyrazil na tradiční vídeňský Ples v opeře.

1 komentář:

  1. Odkazy na partnerky Štěpánka a Berdycha jsou prohozené.

    OdpovědětVymazat