Stránky

neděle 19. února 2012

Nedělní šplechty - Serena těsně před infarktem, Caroline na lodi

Serenin kotník je sice údajným důvodem Serenina odhlášení se z Monterrey, ale důvodem titulkového textu je návštěva restaurace. Bližší vyjádření k obrázku zatím Serena neposkytla, autor článku by se po takovém obsahu talíře odmlčel minimálně na 5 dní. Z holek projevila účast jediná Caroline, která se vehementně zajímá o adresu restaurace. Detektivní analýzou se podařilo zjistit, že Serena přiletěla v noci do Monterrey sehrát zde alespoň exhibiční utkání s Giselou Dulko, takže se nejedná o nevinný kanadský žertík mexického pašeráckého gangu, ale o pokus argentinské sázkařské mafie ochromit afroamerickou hvězdu před veledůležitým utkáním.
Když už byla řeč o Caroline, ta zvolila v Dubaji svůj osvědčený způsob přípravy - pláž, surf, loď a hodně hodně fotek. Zdali bude fungovat facebooková teorie, čím více pictures, tím více I like, tím více cool, tím více fanoušků, tím lépe hraji, uvidíme v průběhu týdne.
Ostatní holky v Dubaji tolik času jako Caro, která v prvním kole jako jedna z TOP 4 v turnaji má padla, nemají. Světlana Kuzněcova šetří čas tím, že si dává zábaly před tréninkem přímo na kurtu a nazývá to odpočinkem. Německé weby a Dubaí Deutsche Welle spekulují nad nesnadným losem prvního kola pro Sabine Lisicki i Julii Görges, Agnieszka ani Světlana nepatří evidentně mezi oblíbené soupeřky.
Výsledky nedělních finále v Rotterdamu i v Dauhá nebyly pro tvítaře žádným překvapením, tudíž nedělní Twitter nemá žádné tenisové jméno dne.
Jak relaxují hvězdy? Maria Šarapova rozhodně prací, byť ne fyzicky náročnou. Na módní show v NY po celý týden sledovala trendy a v danou chvíli řeší komplikované odstíny fialové ve své Sharapova’s Cole Haan collection

Žádné komentáře:

Okomentovat