Stránky

pondělí 13. února 2012

Pondělní šplechty: Djoko lyžuje, Vika ve fitku a Roger popírá, že by sváděl vinu na Stana


Po celou neděli se senzacehledači pokoušeli nalézt někoho, kdo by potvrdil, že Roger Federer se nelichotivě vyjádřil o výkonu parťáka Stanislase Wawrinky v sobotním deblu. Údajně sepsutý Stan totiž odmítnul opustit hoteloý pokoj a nedostavil se na nedělní zápasy, ač švýcarští fanoušci doufali v čestný bod. Na záznam se ale Roger vyjádřil jen k nevhodnému povrchu a famózní formě Američanů, takže se dohady objevily jen v seriózních médiích, švýcarskému Blicku skoroskandál nestál zatím za pozornost. 
Novak Djoković si stejně jako Petra Kvítová bere k srdci slova Tomáše Berdycha o udržování formy odpočinkem a sjíždí s rodinou a přáteli svahy na Kopaoniku (Kosovo je tamodtud coby kamenem dohodil). Ale za 14 dní ho můžeme potkat v Dubaji. 
Počasí v Dauhá si dnes trénující holky pochvalovaly, "příjemný větříček". Vika, která má stejně jako dalších sedm nejvýše nasazených v prvním kole a tedy až do středy padla, si po tréninku dala chvíli pauzu, pak fitko, byť to nějakou chvíli zvažovala, a po návratu na pokoj se se sluchátky na uších bavila nad spojením "fashionable but masculine" v článku o WTA nomádovi Robinu Fenlonovi. Na kurtech fotogenicky tradičně zaujala Ana Ivanović, která se v pozápasovém interview s vítězem, který eurosportí komentátor odmítnul přeložit, optimisticky vyjádřila ke stavu své formy. Je jedna z mála která na donekonečna opakované otázky dokáže odpovídat různými slovy a kopírku nepoužívá.
Vania King, která v Dauhá neprošla kvalifikací, lépe řečeno do ni ani nenastoupila, si zašla na NMR a dostala neschopenku na 14 dní. Tak se vrací domů, let bude trvat "jen" 36 hodin, bere to s úsměvem. 
Tenisový kvíz - co Whitney a tenis? Odpověď např. zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat