Stránky

sobota 18. února 2012

Sobotní podvečerní tvítoviny - Serena nebude hrát v Monterrey

Po celý týden jen web nadcházejícího turnaje v mexickém Monterrey připomínal, že by to mělo být další dějiště vystoupení Sereny Williams. Nejvýše nasazená "strong and beautiful" se v posledních dnech myšlenkami na tenis příliš nezabývala, alespoň ne na sociálních sítích. Od 19.50 se tvíty šíří info, že Serena odřekla účast z důvodu zraněného kotníku.
Otázka pro pamětlivé pamětníky: kdo si vybaví Serenu, která je podobná krásce na pozadí twitteru organizátora Monterrey? Aktualizováno následující v neděli podvečer - retušovanou Serenu nahradila retušovaná Gisele poté, co Serena potvrdila organizátorům, že to s odřeknutím účasti myslí vážně.
Další otázka, tentokrát pro kamarádky: blahopřejí si kamarádky po zápase tak superrychloletmým podáním ruky jako dnes Aga a Vika?
Odstoupením Sereny se nasazenou jedničkou v Monterrey stává Sorana Cirstea. Ta neopomněla své fandy informovat o každém přestupu na trase Dauhá - Londýn - LA - cílová stanice a zároveň své fanoušky zásobuje nesčetnými pictures. Autor tohoto příspěvku, amatérský fotograf, doufá, že Vika, po finále v Dauhá a koupi odpovídajícího nádobíčka, zvedne značně nízkou kvalitu fotek tvítovaných tenisty obou pohlaví.
Dubajský logistický problém Kristiny Barrois byl během dopoledne promptně vyřešen. Zápas s Virginií se hraje zítra, výherkyně poté nastoupí proti Poloně.
K frustračnímu výbuchu Andyho Roddicka ve včerejším zápase s Denisem Istominem dodejme jen, že za vším hledej ženu, v tomto případě manželku. Podrobnější popis komunikace Andyho s umpírem je možno studovati např. zde.
Nejčastěji zmiňovaným jménem sobotních tenisových tvítů bohužel není tenis, odpočívej v pokoji Whitney.  Na pohřbu před několika okamžiky skončil projev Kevina Costnera.

Žádné komentáře:

Okomentovat