Stránky

středa 29. února 2012

Jak holky z TOPky tráví volný týden

Na poslední únorové dny neměla turnajový plán žádná z TOP holek, každá přípravné období na Indian Wells tráví po svém.
Agnieszka Radwaňska přijala návrh na placenou dovolenou v Malajsii, kde tráví čas studiem monzunů. Kromě toho, jakmile přestane pršet či se postaví krytá hala, má dojít i na výuku tenisu o pár desítek až set míst níže  postavených děvčat.
Organizátory nabídnutý štědře placený pobyt přijala i Jelena Janković, které ale shodou náhod, jak už to v tenise chodívá, byl naplánován zápas prvního kola na její sedmadvacáté narozeniny. A francouzské mladé naději Caroline Garcii se málem podařilo oslavenkyni zaskočit, naštěstí se v tie-breaku rozhodujícího setu dozvěděla, co je to za významný den a srbský rodinný tým mohl slavit narozeniny i druhé kolo. Organizátoři se ovšem svou chybku v plánu snažili vyretušovat koláčem a hromadným zpíváním "Happy Birthday", Jelenu tím potěšili. Dodejme, že srbská naděje a Jelenina kamarádka Bojana Jovanovski přispěla k dárkové hromádce "nádherným náramkem".
Maria Šarapova, která předchozích 14 dní strávila sledováním módních mol z první řády a vylepšováním Sharapova’s Cole Haan collection o vkusný podpatek pro postavy nad 185 cm výšky (aktuální modely na Amazonu nějak nejdou na odbyt), se inspirovala u Viktorije Azarenka a zamířila do televize, ovšemže na podpatcích botiček ze své kolekce. Moderátorka TV Show Chelsea Lately se jí sice řadou otázek pokoušela uvést do rozpaků, ale Maria se s nástrahami americké Jany Krausové vypořádala na jedničku. Na otázku "Mezi tenistkami máte reputaci tak trochu mrchy, je to tak?", odpověděla stručně "Je, čas od času", na následující zákeřný dotaz "Vy se příliš nestýkáte s ostatními hráčkami, je to proto?" odpověděla Maria "Nejsem jedna z těch, která by si s nimi podávala ruku ve sprše. Snažím se vypadnout z šatny tak rychle, jak to jde. Není to zrovna mé oblíbené místo." Jinak se Maria nechala slyšet, že neměla dosud vztah s žádným Rusem, kterýmžto není ani "díkybohu" její snoubenec, a moderátorku ubezpečila, že i když její nastávající Saša je hodně vysoký, tak černoch také není. Rovněž přiznala značnou náklonnost ke gumovým medvídkům, ale byť je původem Ruska, tak si je dává bez vodky. Nutno dodat, že to vše vyplynulo z kontextu dialogu, navíc Maria na počátku seance Chelseu obdarovala botičkami ze své kolekce, i když bez podpatku, tenisovou raketou Head, dalšími botkami Nike a tenisovými šatičkami neznámé značky a nejasné barvy. Autor musí konstatovat, že  Marii mimo kurt jede pusa skoro tak rychle jako Axlovi Foleymu, ale je na ni hezčí pohled. Jinak měla Maria docela náročný den, poněvadž předchozí noc trávila na oscarové party, kteréžto si povšimuli i bulvární zpravodajci.
Petra Kvítová se rozdýchává po viróze, bedlivě ji sledují odborníci z jiného bulvárního zdroje. Na výlet do pouště za oceánem odlétá tým Kvítko v neděli. To Caroline Wozniacki balila kufry již včera, zdá se, že v tomto oboru, kde žádný kufr není dost velký na to, aby mohl pojmout všechny její šaty, by si rozuměla s velkou částí ženské populace.
Viktorija Azarenka, která doma poctivě léčila zraněný kotník, již dávno zabalila a cestuje, jen v těchto dnech trasa přes stávkující Frankfurt nebyla moudrým řešením.

Žádné komentáře:

Okomentovat