Stránky

čtvrtek 1. března 2012

Čtvrteční drobky: Sabine uvažuje o studiu medicíny, Indian Wells se blíží

Sabine Lisicki uvažuje o konci tenisové kariéry! Je to tak, Sabine se nechala slyšet, že už má zranění plné zuby a že opravdu přemýšlí o tom, že raketu pověsí na hřebík a bude studovat medicínu. Táta Lisicki je lékař a Sabine dodává: "Zajímám se o lidské tělo. V našem sportu utržíme tolik zranění a zdravotních problémů, navíc jsem se hodně naučila posloucháním doktorů." Vzhledem k tomu, že lékařskou fakultu se v Plzni zatím otevřít nechystají, tak se v českých posluchárnách se Sabine asi nepotkáme.
Příprava na Indian Wells běží v plném proudu, Caroline Wozniacki již tradičně děsí ostatní holky netradičními způsoby. Včera si zatrénovala s habány z New York Knicks, při tréninku smečování se kluci poprali o to, kdo ji bude zvedat ke koši. Dnes se stačila podepsat na zeď slávy a večer se objeví  na Rock Center Plaza v Today Show, ve stejné budově, kde se odehrává Studio 30 Rock, tato show, jak známo, bude ale až v pátek.
Viktorija Azarenka po dlouhém cestování, které ji prodlužovali nenasytní frankfurtští zaměstnanci, dorazila do L.A., první známý, koho potkala, bylo děvče z Minsku.
Největší tenisová tvíto-drbna není ona ale on, Jon Wertheim, dopisovatel Sports Illustrated, tam mu naštěstí publikují jen jeden tenisový článek týdně.
Kdo ještě nepotkal Martinu Navrátilovou či Martinu Hingis na některé z jejich početných aktivit v posledních týdnech, tak bude mít další příležitost 7. dubna v rámci WTA turnaje v Family Circle Cup v Charlestonu. Zdali starší Martina zatančí na kurtu i charleston v rámci přípravy na "Dancing with the Stars", není zatím známo, každopádně na druhou stranu kurtu by se měly postavit Chris Evert a Tracy Austin. Nicméně autor blogu je toho názoru, že starší Martina dá o sobě vědět řadou komentářů i během březnových amerických turnajů, při troše štěstí by se mohla potkat na chodbě s Caroline.
Chris Evert se na 4 roky upsala ESPN jako komentátorka všech grandslamových turnajů. Kde jsme to již Chris takto viděli? Aha, skvělá tenisová romance Wimbledon.

Žádné komentáře:

Okomentovat