Stránky

pátek 2. března 2012

Caroline v New Yorku: Dvě TV show během jednoho dne!

BNP Paribas Open se sice odehraje v kalifornské poušti, ale kdo má v pondělí cestu do New Yorku, může alespoň na jeho Show Down s hvězdným obsazením. Síťky basketbalových NY Knicks v Madison Square Garden nahradí síť tenisová, hřiště se změní v kurt pro 4 bývalé světové jedničky, Andyho Roddicka, Rogera Federera, Marii Šarapovovou a Caroline Wozniackou. A posledně jmenovaná se v rámci propagace pondělního show objevila  ve čtvrtek ve dvou různých TV show, i když to byla spíše rychlointerview, která režiséři stačili proložit trochou podprůměrné grafiky a archívních záběrů. 
Caroline nejprve dopoledne navštívila FOXovská studia, kde ji moderátoři Rosanna Scotto a Greg Kelly v show Good Day New York, která běží na FOX 5 každý všední den dopoledne, potrápili obligátní otázkou, co říká na to, že Serena Williams říká, že nebyla opravdovou světovou jedničkou, když nevyhrála grandslamový turnaj ... Caroline se ovšem nenechala zaskočit, byť neodpovídala tak bryskně a ostře jako Maria v pondělí, ale moderátoři zdaleka nedosahovali formátu Chelsey Handlerové a Maria by je asi rozbrečela. Z našeho hlediska byla zábavná odpověď Caroline na dotaz ohledně jazyků: "Jsem Dánka s polskými rodiči a bydlím v Monaku, je to tedy od všeho trochu. Mluvím dánsky, polsky a anglicky, rozumím Rusům a Čechoslovákům, víceméně i Švédům." První komentáře k show - Caroline prospěla, moderátoři nikoliv. 
Další kolo se konalo před známou budovou Rock Center Plaza, v ringu stála Caroline proti 3násobné přesile z NBC Today, moderátoři si otázku s grandslamy výjimečně odpustili, i když si neodpustili zdůraznit, kolik týdnů byla Caro světovou jedničkou (67). Caroline zopakovala svůj hodně omílaný slogan, že její rychlý vzestup v tenisové kariéře byl "snem, který se stal skutečností". První komentáře k show - Caroline OK, moderátoři jakž takž.

1 komentář: