Stránky

úterý 6. března 2012

Úterní webovinky: Andy imituje Rafu, Petko ve fitku

"Nemohu se dočkat, až opět uvidím Petru a Rafu. Hrozně mi oba chybí," povzdechl si tenisový dopisovatel a bloger Chris Odo. Není sám. 
Tenisovou nudu před svátkem v Indiana Wells úspěšně osvěžili v newyorkské  Madison Square Garden 4 bývalé světové jedničky. Andyho Roddicka, Rogera Federera, Mariu Šarapovovou a Caroline Wozniackou sledovalo 18 tisíc diváků, ovací se sice dostalo celému kvartetu, ale imitace Rafaela Nadala od Andyho Roddicka byla jedinečná. Údajně to byla reakce Andyho na výkřik z publika: "GO RAFA!!!"

Rafa ovšem již několik dní poctivě trénuje v Kalifornii a ne jen tak s ledaským. Na druhé straně kurtu  dnes stál David Ferrer.
Viktorija Azarenka nastoupí v Indiana Wells s impozantními 17 letošním vítězstvími v řadě, připomeňme, že Steffi Graf před 25 lety vyhrála od začátku roku 45 zápasů v řadě, tenkrát se to ale počítalo ještě na kalkulačce.
Bethanie Mattek-Sands si dnes v časných ranních hodinách zatrénovala se Sabine LisickouTréninku přihlížel toliko Sabinin pejsek Happy, vzhledem k tomu, že na trénink se Bethanie nemaluje válečnými barvami, tak Happy po celou dobu nevydal ani hlásku.
Kim Clijsters sleduje Indiana Wells jen zpovzdálí, kotník zraněný v Austrálii vyžaduje ještě chvíli klid. Své zraky upírá hlavně na olympiádu, připomeňme, že před 4 roky si vybírala mateřskou po narození dcery Judy Ellie a aténskou olympiádu v roce 2004 bojkotovala, poněvadž se s belgickým olympijským výborem nedokázala dohodnout na značce oblečení (stručně řečeno Kiminým sponzorem je Fila, BOV měl kontrakt s Adidasem, Kim odmítla i nabídku, dle které mohla odehrát vše ve své značce, ale na stupně vítězů by musela nastoupit se třemi proužky).
Martina Navrátilová se koncem února rovněž dala na tvítování a je docela aktivní - denně vysílá okolo 6 tvítosdělení. Že se chystá na Dancing With the Stars si povšimli i kolegové v bulvárním tisku, zatím jim uniklo, že partner Toni musí nacvičovat na kurtu taneční figury s tenisákem.
Dobrá zpráva - Andrea Petko Petkorazzi Petkovićběhá, byť zatím jen na pásu ve fitku!

Žádné komentáře:

Okomentovat