Stránky

pátek 9. března 2012

Páteční drobky: Kvitarenka v akci, Nole a Rafa na fotbalovém trávníku


Pojem Kvitarenka byl dle Googlovače poprvé použit v jedné diskusi na konci loňského roku a vyhledávače se s ním zatím moc nevypořádají, ale po dnešním článku na Tennisnow by se mohl stát novým cool pojmem na okruhu. "S Kvitarenka jsme prohrály až v super tie breaku" by u deblistek znamenalo, že podaly docela dobrý výkon.




Bethanie Mattek-Sands si bohužel nenašla čas na přečtení u nás uvedené pětky možných překvapení v Indiana Wells, ani originál článku na Sports Illustrated, místo toho před včerejším  zápasem s Jekatěrinou Makarovovou řešila problém, jak se co nejrychleji dostat k adidaskovbojkám za 300 $. Není divu, že se pak zápas od počátku vyvíjel dle papírových předpokladů a Bethanie v Indian Wells pokračuje dále již jen ve čtyřhře se svou věčnou partnerkou Jarmilou Gajdošovou.

Nole a Rafa jako dvojka ne v deblu, ale na fotbalovém trávníku - v Indian Wells je k vidění kdeco. Chvíli sice trvalo, než kluci na trávníku vysvětlili okolo stojícím novinářům, že sice hrají fotbal, ale nebudou si rozhodně na to brát přílby, že branka platí jen za jeden bod a ne za 3 a rukama může chytat pouze brankář, nikoliv všichni. Zběhlejší novináři a ti, co již byli vyslání za oceán posléze pochopili a na mladší kolegy volali "sokr, djúd, sokr." Vzhledem k tomu, že Novak fotbal v Indian Wells poctivě trénuje již po několik dní (zde záznam zpočátku týdne, fotbal v podání špičkových tenistů je ale jen pro otrlé povahy), jeho tým, ve kterém byl i Rafa zvítězil na celé čáře.

Holky i kluci z TOPky počínají své zápasy až v pátek, tudíž měly až do včerejška důvod ke smíchu. Hitem dne se stalo video "Carol chce polekat Marii", v těsném závěsu se držel "Co ví 8 ťopek o ostatních 8 ťopkách". Blíže zde, doporučujeme zejména diskusi.
Videa od mládenců takový šmrnc jako od děvčat bohužel nemají. Rogerovo mávání raketou naprázdno, facebookový HEAD rozhovor s Andym či Bryan Bros Band, to vše je s porovnání s veselými děvčaty jen slabý odvar.




Žádné komentáře:

Okomentovat