Stránky

úterý 13. března 2012

Paralelní dimenze ve středeční Indian Wells

11.00 Stadium 1
Novak Djoković a Pablo Andujar na kurtu, sudí na umpire. Lajnoví rozhodčí, sběrači, trenéři a rodiny, zbytek míst 15tisícového tenisového svatostánku zeje prázdnotou. Kdepak vězí diváci?

11.01 Stadium 2
Zpoza šaten vychází Tomáš Berdych a Nicolas Almagro. Přecpané hlediště jásá, hvízdá. Tisíce mobilů natáčejí slavnostní chvíli, sázkové kanceláře se trumfují v kurzech - podá Tomáš Nicolasovi ruku?

11.04 Stadium 2
Zjišťujeme, že diváci jsou rozděleni na 3 části. Hrubá třetina bere Tomáše jako namyšlence, který se urazil po pouhém napinknutí míčkem. Hrubá třetina číslo 2 pokládá Nicolase za horkokrevného gangstera, který patří do ringu a ne na tenisový kurt. Třetí třetině jsou oba hráči naprosto ukradeni a těší se na další skandál, nejlépe v pěstním provedení.

11.05 Stadium 1
Novak vysvětluje umpírovi, že bez diváků hrát nebude. Pablo navrhuje, že by se mohli také na chvíli zajít podívat na vedlejší kurt. Baží po krvi.

11.07 Stadium 2
Tomáš zatím Nicolase neuznal hodna pohledu. Umpire hází mincí a Nicolas ji zašlápne, snaží se humorem vyřešit trapnou situaci, kdy Tomáš hledí do hlediště.

11.08 Stadium 1
Novak, Pablo a jejich teamy odchází na vedlejší kurt. Umpire se je snaží zadržet, ale oba hráči předstírají, že mu nerozumí.


11.09 Stadium 2
Tomáš se vítá s Novakem a snaží se vysvětlit umpirovi, že rozpinkávání za něj vezme Novak, on že si odskočí se rozehrát s Pablem na Stadium 1. Návrh neprošel.


11.10 Stadium 2
Tomáš nastupuje na kurt



Žádné komentáře:

Okomentovat