Stránky

pondělí 19. března 2012

Pondělní drobky: Marat Safin se bude ženit

Tenisový bohém Marat Safin, idol řady srdcí něžného pohlaví, se rozhodl nejen porušit své krédo  "never have sex with your ex", navíc krátce po návratu ke své ex-přítelkyni, modelce Anně Druzjakové oznámil, že se bude ženit. Svatba se bude konat v létě, a to nejprve formálně v Moskvě s následnou oslavou v New Yorku, kamžto to většina zvaných hostí má podstatně blíže. Dodejme, že jeho sestra a zároveň nejbližší přítelkyně, bývalá světová jednička Dinara, mu jeho záměr plně schvaluje. 
Všichni už jsou v Miami, někteří a některé v danou chvíli již válčí v kvalifikaci. Skutečnost, že z amerických hráček dostala divokou kartu jen Venus Williams, vzbudila mezi twitteráky z USA podiv až nevoli, hráčky jako např. Varvara Lepčenko to berou stoicky
Zatímco Venus Williams se již do Miami přesunula, Serena se začne o přesun na východ zajímat až po dnešní La La's Full Court Life, pokud se chceme se Serenou v Miami o něčem bavit, rozhodně nesmíme dnešní díl na VH1 zmeškat!
Hvězdou víkendových tenisových tvítů se stal logicky Roger Federer, Nole i Rafa ze statistik v neděli téměř zmizeli. 
Caroline Wozniacki se po prohře s Anou Ivanović otřepala a o víkendu již poctivě trénovala s Ivetou Benešovou. Nenechala si ovšem ujít nakupování s Rorym, což se ovšem negativně projevilo v Roryho postavení v golfovém žebříčku, kde díky pauzírování přenechal nejvyšší příčku Luku Donaldovi. 
Pro notoriky, alkohol dle pravidel ITF nepatří mezi zakázané podpůrné prostředky, užít si jej nesmí jen automotospoťáci a smůlu mají i karatisté.

Žádné komentáře:

Okomentovat