Stránky

středa 21. března 2012

Středeční webárna: Marat - já a ženit se? Nikdy!

Něžné pohlaví má důvod k radosti. Zatímco desítky opozdivšich se tvíťáků a zaoceánských webů ještě dnes dopoledne informovaly o tenisové svatbě roku, kterou ale neměla být krásná Maria, Marat Safin v Curychu po obědě dementoval zprávu o své svatbě jako ničím nepodloženou fámu. Co na to bývalá láska Anna Druzjaka, která podle ruských zdrojů před dvěma dny letní datum brala jako samozřejmost, v tuto chvíli není známo.

Alexandr Dolgopulov si pořídil nový dredový účes, v kombinaci s nahoře bez je rozhodně úchvatný. Zdali ho takto uvidíme i v zápase 2. kola v Miami a zdali projde až do semifinále, jak si spočítaly jeho fanynky na Twitteru, je zatím ve hvězdách. Alexovými standardními vlasy se mohou jeho fanynky potěšit na Wilson videu.
Dodejme, že trénink bez trička je v Miami v oblibě, a to nejen u chlapců. Spatřit Ivetu a Báru ve sportovních podprsenkách ve společnosti Rafy či Feliciano Lopeze, byť na různých fotografiích, je bezesporu sportovním zážitkem.


175-185-198-206 jsou míry chlapců na obrázku. Na finále deblu v Indian Wells byl rozhodně zajímavý pohled, zejména bookmakeři z toho asi neměli lehkou hlavu. Celý zápas lze shlédnout v HD kvalitě zde. Jen tak mimochodem, Rafův parťák Marc Lopez je v žebříčku ATP v singlu na 1147. místě.



Když už jsme u fotek, Dominika Cibulková poslala svým fanouškům pár snímků ze včerejšího dunlopáckého "photo shoot", kvalita snímků nicméně zavání hodně levným mobilem. Jinak Dominika včera kromě focení stihla ještě dvakrát odtrénovat a rozhovor pro TennisKidsZone. Zájemci o společné víření se budou moci hlásit až po případném úspěšném osmifinále.

Žádné komentáře:

Okomentovat